بخش اول: ثبت نام قرعه کشی گرین کارت آمریکا (لاتاری)

 

بخش اول: ثبت نام قرعه کشی گرین کارت آمریکا (لاتاری)

از سال 2005 ثبت نام قرعه کشی از طریق اینترنت و به صورت الکترونیکی انجام میشه.مزایای این نوع ثبت نام امنیت بالای اون و شناسایی افرادی که بیش از 1 بار ثبت نام می کنند هست. ثبت نام برای سال 2008 در یک بازه 2 ماهه از ظهر به وقت شرقی ( EDT ) ( 1600 GMT ) ، چهار شنبه 4 اکتبر تا ظهر وقت شرقی ( EST ) ( 1700 GMT ) یکشنبه ، 3 دسامبر و فقط از طریق سایت

 

http://www.dvlottery.state.gov/

 انجام شده (با تاریخهای ما میشه : بین ۱۲مهر و ۱۲ آذر ۱۳۸۵) هیچ ثبت نامی از طریق کاغذ انجام نمی شه. بهتره که ثبت نام و برای روزهای آخر موکول نکنید چون سایت اون روزها واقعا شلوغه و کند. بعد از این تاریخها هیچ ثبت نامی برای ۲۰۰۸ قابل قبول نیست.

افراد بعضی کشور ها نمی تونن شرکت کنن، چون این کشور ها جمعیتی بیش از 50000 مهاجر را در طول 5 سال گذشته به ایالات متحده فرستادن: برزیل ، کانادا ، چین ( متولدین سرزمين اصلی ) ، کلمبیا ، جمهوری دومینیکن ، السالوادور ، هایتی ، هند ، جامائیکا ، مکزیک ، پاکستان ، فیلیپین ، پرو ، لهستان ، روسیه ، کره جنوبی ، انگلستان ( به غیر از ایرلند شمالی ) و سرزمین های وابسته ، و ویتنام. افراد شرکت کننده از هنگ کنگ ، ماکائو و تایوان می تونن شرکت کنن.
ثبت نام رایگان هست.

شرايط شركت در قرعه کشی
---
متقاضی بايست در يكی از كشورهايی كه در فهرست انتهای متن اومده، متولد شده باشه.

متولدين كشوری كه تبعات آن واجد شرايطهستن: در بيشتر موارد به معنی آن كشوریه كه متقاضی در آن به دنيا اومده. هرچنددو راه ديگه برای واجد شرايط شدن وجود داره. اول اينكه فرد در كشوری بهدنيا اومده باشه كه تبعاتش واجد شرايط نيستن، ولی همسرش در كشوری كه تبعاتش واجدشرايط هستن به دنيا اومده باشه؛ چنين فردی می تونه كشور محل تولد همسرش را اعلامكنه، به شرطی كه برای متقاضی و هسرش ويزا صادر بشه و در يك زمان به ايالات متحدهوارد بشن. دوم اينكه اگه فردی در يكی از كشورهايی كه تبعاتشان واجد شرايطنيستن به دنيا اومده باشه، ولی والدينش در اين كشورها به دنيا نيومده باشن و يا درزمان تولد او در هيچكدوم از اين كشورها اقامت نداشتن، چنين فردی می تونه خودش روتبعه كشور محل تولد يكی از والدينش اعلام كنه، چنانچه اين كشور يكی از كشورهايیباشه كه برای DV-2008 واجد شرايط باشه.

---
متقاضی بايست يا شرايطتحصيلی يا شرايط كارآموزی برنامه DV را دارا باشه.
تحصيل يا كارآموزی : يكمتقاضی بايست يا تحصيلات دوره دبيرستان و يا معادل آن را داشته باشه، يعنی بهپايان رساندن موفق دوره 12 ساله ابتدايی و دبيرستان؛ يا دو سال تجربه كاری در پنجسال گذشته در شغلی كه حداقل به دو سال كارآموزی يا تجربه برای انجام آن نياز داره،داشته باشه. از پايگاه اطلاعاتی O*Net OnLine وزارت كار ايالات متحده برای تعيينقابل قبول بودن تجربه كاری استفاده ميشه لیست سوابق کاری که قابل قبول هست تو سایت  http://online.onetcenter.org/   هست (من تا حالا کسی رو از ایران نمی شناسم که با ارائه سابقه کار از لاتاری قبول شده باشه ولی تو سفر دوممون به آنکارا یک خانم خانه دار با مدرک دیپلم که شوهرش هم نجار بود لاتاری برده بودن) 

 

اگه حائز شرایط بالا نیستید ثبت نام نکنید 

 بعضی نکته های مهم: 

1- فقط و فقط فرمهایی پذیرفته میشن که بین اون فاصله زمانی اعلام شده و به صورت الکترونیکی و فقط از طریق سایت http://www.dvlottery.state.gov ثبت نام شده باشن. ثبت نام کاملا رایگان هست و حتی یک سنت ازتون نمی گیرن. 

2- اگه فردی بیش از یک بار ثبت نام کنه اون فرد اون سال توی قرعه کشی شرکت داده نمی شه و فرقی هم نمی کنه که چه کسی ثبت نام دوم رو براش انجام داده. شما میتونید خودتون ثبت نام کنید یا بدید شخص دیگه ای این کار رو براتون انجام بده ولی فقط و فقط یک بار ثبت نام کنید. 

3- اگه ثبت نامتون با موفقیت انجام بشه یک صفحه تاییدیه براتون تو مونیتور نمایش داده می شه که شامل نام متقاضی، تاریخ تولد، كشور بومی اعلام شده و تاریخ و ساعت ثبت نام هست. شما می تونید از این صفحه پرینت بگیرید. (این پرینت وقتی به درد می خوره که کس دیگه ای از شما می خواد که براش ثبت نام کنید و شما می خواید ثابت کنید که این کار رو براش کردید و الا تو هیچ مرحله دیگه ای بعد از برنده شدن این کاغذ رو ازتون نمی خوان)

4- قبل از سال 2005 ثبت نام کاغذی انجام میشد دیگه هیچ ثبت نامی کاغذی انجام نمی شه.

5- اگه هر کدوم از عکسهایی که ازتون میخواد شما ارائه ندید ثبت نام قبول نیست. شما باید عکس جديد افراد زیر رو موقع ثبت نام به صورت الکترونیکی وارد فرم ثبت نام کنید:

Ø عکس خودتون

Ø عکس همسرتون

Ø تمام فرزندان زیر 21 سال چه فرزند واقعی خودتون باشه چه مال همسرتون و یا فرزند خواندتون كه به طور قانونی به فرزند خواندگی پذيرفته شدن ( به غير از فرزندانی كه قبلا تابعيت ايالات متحده را گرفتن يا دارای اقامت دائم قانونی ايالات متحده باشن) حتی اگه فرزند دیگه با شما زندگی نمی کنه و یا اصلا قصد نداره با شما تحت برنامه DVمهاجرت کنه حتما باید عکسش رو از طريق فرم درخواست EDVثبت کنید.

 اگه فرزند شما سیتیزن آمریکاست و یا گرین کارت داره لازم نیست عکس اون رو بدید.  

 عکس دسته جمعی و خانوادگی قابل قبول نیست. باید هر فرد یک عکس مجزا برای خودش داشته باشه.

 اگه هر کدوم از عکسها مشکلی داشته باشه ثبت نام انجام نمی شه و باید دوباره از اول ثبت نام کنین.

6- عکس دیجیتالیتونو باید آن لاین توی فرم ثبت کنید اگه وسط کار disconnect بشید باید تمام مراحل رو از اول شروع کنید. 

7- عکسها هم میتونه با دوربین دیجیتالی گرفته شده باشه هم میتونه اسکن شده باشه. از اونجایی که این عکس یک عکس معمولی نیست و شرایط خاص خودش رو داره پست بعدی رو به شرایط عکس اختصاص می دیم.

8- مواردی که تو فرم ازتون می پرسه: 

 

1)FULL NAME- Last/Family Name, First Name, Middle name 

 اسم کاملتون اول نام خانوادگی با تمام پسوند و پیشوندهاش بعد کاما اسم کوچیکتون (دقت کنید که اسپلش دقیقا همونی باشه که تو پاسپورتتونه) بعد نام وسط (اگه دارید)

 2) DATE OF BIRTH- Day, Month, Year 

 تاریخ تولد روز بعدا ماه بعد سال (باز هم دقت کنید که دقیقا همونی باشه که تو پاسپورتتونه)

3)GENDER- Male or Female

جنسیت مرد یا زن

4) CITY WHERE YOU WERE BORN 

  شهر/ شهرستان که اونجا به دنیا اومدید

5) COUNTRY WHERE YOU WERE BORN - The name of the country should be that which is currently in use for the place where you were born 

کشوری که اونجا به دنیا اومدید برای نام كشور محل تولد متقاضی بايستی نام امروزی آن كشور ذكر بشه.

6) COUNTRY OF ELIGIBILITY OR CHARGEABILITY FOR THE DV PROGRAM - Your country oeligibility will normally be the same as your country of birth. Your country of eligibility is not related to where you live. If you were born in a country that is not eligible for the DV program, please review the instructions to see if there is another option for country of chargeability available for you

کشور واجد شرايط، ELIGIBILITY OR CHARGEABILITY

/ 9 نظر / 276 بازدید
نويد

ممنون از اطلاعات مفيدتون...داشتم کم کم از وجود آدم های دلسوزی مثل شما نامید میشدم...

۲۰۰۷

تقریبا تمام برنده ها دارای تحصیلات دانشگاهی هستند و سن آنها بین ۲۵ تا ۳۵ سال است شما فکر میکنید این تصادفی است یا اینکه این موارد را نیز تا ثیر میدهند من خودم هنگام مصاحبه فردی را دیدم که سنش زیاد بود او را بدون هیچ دلیلی رد کردند حتی از او پول هم نگرفتند (شما میدانی که پول را قبل از مصاحبه میگیرند)

آيدين و عرفان

نويد جان ممنون از کامنتت ولی ما خيلی دست تنها مونديم. لطفا شماها هم متنهايی رو برامون بفرستيد که تو سايت بذاريم. تو اين فرصت کمی که ايران هستيم فرصت تايپ کردن نداريم. ۲۰۰۷ من هم به اين حرف شما معتقد بودم ولی همونطوری که گفتم تو سفر دوم آنکارا يک خانم خانه دار با مدرک ديپلم بود که برنده شده بود و شوهرش هم نجار بود. اون فردی هم که شما تو مصاحبه ديدی شايد اصلا دیپلم نداشته يا شايد مشکل ديگه ای داشته چون تو زمان مصاحبه اول يک FBI چك هم شديم.

محمد

سلام ۲۰۰۷ عزيز برای لاتاری ها اول پول رو ميگيرن بعد مصاحبه می کنند

نوید

سلام دوست خوش شانس من حیف نیست پست به این خوبی بهش لینک ندادی اصلا نمیشه پیداش کرد ااین پستهای راهنمایی ثبت نامت خیلی عالی هست حداقل صفحه اول بهشان لینک بده من که با دردسر تونستم پیداش کنم بازم ممنون به امید دیدار ما در کالیفرنیا :d

آنا

سلام. ممنون از اطلاعاتی که دادین. من یه سوال داشتم .من 4 سال دانشگاه رو خوندم ولی الان که میخوام ثبت نام کنم هنوز مدرکم آماده نشده. یعنی من کارهای فارغ التحصیلیم رو کردم ولی مدرک موقتم هنوز نیومده . من باید university degree بزنم؟؟؟ خیلی خیلی ممنون میشم از وقتی که میذارید اگر لطف کنید و جواب رو برام ایمیل کنید بیشتر و بیشتر ممنون میشم

کرامت

دمت گرم این شد

پیمان ملکی

سلام ممنون از اطلاعات خیلی خوبتون یه سوال دارم: من یه دختر دارم که زیر یک سال سن داره، آیا عکس دخترم هم لازمه؟ من چطوری باید از دخترم عکس بگیرم که همه استانداردهای لازم رو داشته باشه؟ ممنونم میشم راهنمایی کنید