بخش اول: ثبت نام قرعه کشی گرین کارت آمریکا (لاتاری)

 

بخش اول: ثبت نام قرعه کشی گرین کارت آمریکا (لاتاری)

از سال 2005 ثبت نام قرعه کشی از طریق اینترنت و به صورت الکترونیکی انجام میشه.مزایای این نوع ثبت نام امنیت بالای اون و شناسایی افرادی که بیش از 1 بار ثبت نام می کنند هست. ثبت نام برای سال 2008 در یک بازه 2 ماهه از ظهر به وقت شرقی ( EDT ) ( 1600 GMT ) ، چهار شنبه 4 اکتبر تا ظهر وقت شرقی ( EST ) ( 1700 GMT ) یکشنبه ، 3 دسامبر و فقط از طریق سایت

 

http://www.dvlottery.state.gov/

 انجام شده (با تاریخهای ما میشه : بین ۱۲مهر و ۱۲ آذر ۱۳۸۵) هیچ ثبت نامی از طریق کاغذ انجام نمی شه. بهتره که ثبت نام و برای روزهای آخر موکول نکنید چون سایت اون روزها واقعا شلوغه و کند. بعد از این تاریخها هیچ ثبت نامی برای ۲۰۰۸ قابل قبول نیست.

افراد بعضی کشور ها نمی تونن شرکت کنن، چون این کشور ها جمعیتی بیش از 50000 مهاجر را در طول 5 سال گذشته به ایالات متحده فرستادن: برزیل ، کانادا ، چین ( متولدین سرزمين اصلی ) ، کلمبیا ، جمهوری دومینیکن ، السالوادور ، هایتی ، هند ، جامائیکا ، مکزیک ، پاکستان ، فیلیپین ، پرو ، لهستان ، روسیه ، کره جنوبی ، انگلستان ( به غیر از ایرلند شمالی ) و سرزمین های وابسته ، و ویتنام. افراد شرکت کننده از هنگ کنگ ، ماکائو و تایوان می تونن شرکت کنن.
ثبت نام رایگان هست.

شرايط شركت در قرعه کشی
---
متقاضی بايست در يكی از كشورهايی كه در فهرست انتهای متن اومده، متولد شده باشه.

متولدين كشوری كه تبعات آن واجد شرايط هستن: در بيشتر موارد به معنی آن كشوریه كه متقاضی در آن به دنيا اومده. هرچند دو راه ديگه برای واجد شرايط شدن وجود داره. اول اينكه فرد در كشوری به دنيا اومده باشه كه تبعاتش واجد شرايط نيستن، ولی همسرش در كشوری كه تبعاتش واجد شرايط هستن به دنيا اومده باشه؛ چنين فردی می تونه كشور محل تولد همسرش را اعلام كنه، به شرطی كه برای متقاضی و هسرش ويزا صادر بشه و در يك زمان به ايالات متحده وارد بشن. دوم اينكه اگه فردی در يكی از كشورهايی كه تبعاتشان واجد شرايط نيستن به دنيا اومده باشه، ولی والدينش در اين كشورها به دنيا نيومده باشن و يا در زمان تولد او در هيچكدوم از اين كشورها اقامت نداشتن، چنين فردی می تونه خودش رو تبعه كشور محل تولد يكی از والدينش اعلام كنه، چنانچه اين كشور يكی از كشورهايی باشه كه برای DV-2008 واجد شرايط باشه.

---
متقاضی بايست يا شرايط تحصيلی يا شرايط كارآموزی برنامه DV را دارا باشه.
تحصيل يا كارآموزی : يك متقاضی بايست يا تحصيلات دوره دبيرستان و يا معادل آن را داشته باشه، يعنی به پايان رساندن موفق دوره 12 ساله ابتدايی و دبيرستان؛ يا دو سال تجربه كاری در پنج سال گذشته در شغلی كه حداقل به دو سال كارآموزی يا تجربه برای انجام آن نياز داره، داشته باشه. از پايگاه اطلاعاتی O*Net OnLine وزارت كار ايالات متحده برای تعيين قابل قبول بودن تجربه كاری استفاده ميشه لیست سوابق کاری که قابل قبول هست تو سایت  http://online.onetcenter.org/   هست (من تا حالا کسی رو از ایران نمی شناسم که با ارائه سابقه کار از لاتاری قبول شده باشه ولی تو سفر دوممون به آنکارا یک خانم خانه دار با مدرک دیپلم که شوهرش هم نجار بود لاتاری برده بودن) 

 

اگه حائز شرایط بالا نیستید ثبت نام نکنید 

 بعضی نکته های مهم: 

1- فقط و فقط فرمهایی پذیرفته میشن که بین اون فاصله زمانی اعلام شده و به صورت الکترونیکی و فقط از طریق سایت http://www.dvlottery.state.gov ثبت نام شده باشن. ثبت نام کاملا رایگان هست و حتی یک سنت ازتون نمی گیرن. 

2- اگه فردی بیش از یک بار ثبت نام کنه اون فرد اون سال توی قرعه کشی شرکت داده نمی شه و فرقی هم نمی کنه که چه کسی ثبت نام دوم رو براش انجام داده. شما میتونید خودتون ثبت نام کنید یا بدید شخص دیگه ای این کار رو براتون انجام بده ولی فقط و فقط یک بار ثبت نام کنید. 

3- اگه ثبت نامتون با موفقیت انجام بشه یک صفحه تاییدیه براتون تو مونیتور نمایش داده می شه که شامل نام متقاضی، تاریخ تولد، كشور بومی اعلام شده و تاریخ و ساعت ثبت نام هست. شما می تونید از این صفحه پرینت بگیرید. (این پرینت وقتی به درد می خوره که کس دیگه ای از شما می خواد که براش ثبت نام کنید و شما می خواید ثابت کنید که این کار رو براش کردید و الا تو هیچ مرحله دیگه ای بعد از برنده شدن این کاغذ رو ازتون نمی خوان)

4- قبل از سال 2005 ثبت نام کاغذی انجام میشد دیگه هیچ ثبت نامی کاغذی انجام نمی شه.

5- اگه هر کدوم از عکسهایی که ازتون میخواد شما ارائه ندید ثبت نام قبول نیست. شما باید عکس جديد افراد زیر رو موقع ثبت نام به صورت الکترونیکی وارد فرم ثبت نام کنید:

Ø عکس خودتون

Ø عکس همسرتون

Ø تمام فرزندان زیر 21 سال چه فرزند واقعی خودتون باشه چه مال همسرتون و یا فرزند خواندتون كه به طور قانونی به فرزند خواندگی پذيرفته شدن ( به غير از فرزندانی كه قبلا تابعيت ايالات متحده را گرفتن يا دارای اقامت دائم قانونی ايالات متحده باشن) حتی اگه فرزند دیگه با شما زندگی نمی کنه و یا اصلا قصد نداره با شما تحت برنامه DVمهاجرت کنه حتما باید عکسش رو از طريق فرم درخواست EDVثبت کنید.

 اگه فرزند شما سیتیزن آمریکاست و یا گرین کارت داره لازم نیست عکس اون رو بدید.  

 عکس دسته جمعی و خانوادگی قابل قبول نیست. باید هر فرد یک عکس مجزا برای خودش داشته باشه.

 اگه هر کدوم از عکسها مشکلی داشته باشه ثبت نام انجام نمی شه و باید دوباره از اول ثبت نام کنین.

6- عکس دیجیتالیتونو باید آن لاین توی فرم ثبت کنید اگه وسط کار disconnect بشید باید تمام مراحل رو از اول شروع کنید. 

7- عکسها هم میتونه با دوربین دیجیتالی گرفته شده باشه هم میتونه اسکن شده باشه. از اونجایی که این عکس یک عکس معمولی نیست و شرایط خاص خودش رو داره پست بعدی رو به شرایط عکس اختصاص می دیم.

8- مواردی که تو فرم ازتون می پرسه: 

 

1)FULL NAME - Last/Family Name, First Name, Middle name 

 اسم کاملتون اول نام خانوادگی با تمام پسوند و پیشوندهاش بعد کاما اسم کوچیکتون (دقت کنید که اسپلش دقیقا همونی باشه که تو پاسپورتتونه) بعد نام وسط (اگه دارید)

 2) DATE OF BIRTH - Day, Month, Year 

 تاریخ تولد روز بعدا ماه بعد سال (باز هم دقت کنید که دقیقا همونی باشه که تو پاسپورتتونه)

3)GENDER - Male or Female

جنسیت مرد یا زن

4) CITY WHERE YOU WERE BORN 

  شهر/ شهرستان که اونجا به دنیا اومدید

5) COUNTRY WHERE YOU WERE BORN - The name of the country should be that which is currently in use for the place where you were born 

کشوری که اونجا به دنیا اومدید برای نام كشور محل تولد متقاضی بايستی نام امروزی آن كشور ذكر بشه.

6) COUNTRY OF ELIGIBILITY OR CHARGEABILITY FOR THE DV PROGRAM - Your country oeligibility will normally be the same as your country of birth. Your country of eligibility is not related to where you live. If you were born in a country that is not eligible for the DV program, please review the instructions to see if there is another option for country of chargeability available for you

کشور واجد شرايط، ELIGIBILITY OR CHARGEABILITY که به صورت نرمال همون کشوری هست که اونجا به دنیا اومدید ولی اگه این کشور جزو کشورهایی باشه که تو لیست لاتاری نیست همونطوری که گفتم محل تولد همسر و یا یکی از والدینتون اگه تو لیست لاتاری باشه اسم اون کشور رو بنویسید. (خیلی ها اینجای فرم رو اشتباه پر می کنن و بعد از برنده شدن کیسشون باطل می شه اگه محل تولدتون ایران هست حتما و حتما اینجا باید ایران بنویسید نه جای دیگه)

 7) (ENTRY PHOTOGRAPH(S 

  عکسها که تو این مورد یک عالمه حرف دارم براتون

8) MAILING ADDRESS Address Line 2, City/Town,In Care Of, Address Line 1 District/Country/Province/State, Postal Code/Zip Code, Country 

 آدرس پستی (تا اونجایی که من میدونم In Care Of یعنی برسد به دست ...) آدرس لاین 1 و 2 فقط به خاطر اینه که اگه آدرستون طولانیه تو سطر اول جا نشد تو دومیش بنویسید. آدرس، شهر/ شهرستان، منطقه/ كشور/ استان/ ايالت، كد پستی/ زيپ كد، كشور

 9) COUNTRY WHERE YOU LIVE TODAY

کشوری که الان توش زندگی می کنید

 10) (PHONE NUMBER (optional 

 شماره تلفن (اختیاری)

11)(E-MAIL ADDRESS (optional 

  آدرس EMAIL (اختیاری)

12)WHAT IS THE HIGHEST LEVEL OF EDUCATION YOU HAVE ACHIEVED, AS OF TODAY 

You must indicate which one of the following represents your own highest level

آخرین مدرک تحصیلی که امروز دارید. شما بایست یکی از اعداد زیر رو بنویسید:

    1)Primary school only, دبستان 

    2)High school, no degree, دبیرستان ولی بدون مدرک (یعنی تمومش نکردید)
 3)high school degree ديپلم دبيرستان
 4)vocational school, هنرستان يا آموزشگاه فني يا خصوصي (يا هر نوع آموزشگاه تخصصي کوتاه مدت که براي آموزش يک فن يا حرفه گذرانده ايد)
 5)Some university courses, دانشگاه بدون مدرک (یعنی تمومش نکردید يا فقط چند واحد دانشگاهي گذرونديد)
 6)University degree, ليسانس دانشگاه
7)
Some graduate level courses, degree, فوق ليسانس بدون مدرک (یعنی تمومش نکردید يا فقط چند واحد فوق ليسانس گذرونديد)
 8) Master degree فوق ليسانس
 9) Some doctorate level courses, دکتراي ( هر رشته اي) بدون مدرک (یعنی تمومش نکردید يا فقط چند واحد دکترا گذرونديد)
10)
Doctorate degree. مدرک دکتراي هر رشته اي 

13) MARITAL STATUS - Unmarried, Married, Divorced, Widowed, Legally Separated

وضعیت تاهل مجرد، متاهل، طلاق گرفته، بیوه، به صورت قانونی از هم جدا شدید

 14) NUMBER OF CHILDREN: Entries must include the name, date and place of birth of your spouse and all natural children, as well as all legally-adopted children and stepchildren, who are unmarried and under the age of 21 (do not include children who are already U.S. citizens or Legal Permanent Residents), even if you are no longer legally married to the child’s parent, and even if the spouse or child does not currently reside with you and/or will not immigrate with you. Note that married children and children 21 years or older are not eligible for the diversity visa.

 تعداد فرزند (در موردش قبلا توضیح دادیم)

 15) SPOUSE INFORMATION - Name, Date of Birth, Gender, City/Town of Birth, Country of Birth, Photograph. Failure to list your spouse will result in disqualification of the principal applicant and refusal of all visas in the case at the time of the visa interview.

 مشخصات همسر: نام،تاریخ تولد، جنسیت، شهر تولد، كشورمحل تولد، عکس. اگه این مشخصات رو وارد نکنید کیس شما پذیرفته نمیشه. 

 16) CHILDREN INFORMATION - Name, Date of Birth, Gender, City/Town of Birth, Country of Birth, Photograph: Include all children declared in question #14 above.

 مشخصات فرزندان: نام،تاریخ تولد، جنسیت، شهر تولد، كشورمحل تولد، عکس. (در موردش قبلا توضیح دادیم فقط این مطلب رو هم بگم که اگه بچتون قنداقی هست باید مشخصات اون رو هم بنویسید)

 نحوه قرعه کشی 

 

متقاضيان به طور تصادفی توسط كامپيوتر از ميان تمام فرم های واجد شرايط شركت در قرعه کشی انتخاب می شوند. از طريق پست به افراد انتخاب شده، بين ماه مه تا ژوئيه 2005، اطلاع و دستورالعمل های بعدی داده خواهد شد، كه شامل اطلاعاتی در مورد هزينه های مربوط به مهاجرت به ايالات متحده می باشد. افرادی كه انتخاب نشده اند هيچ اعلاميه ای دريافت نخواهند كرد. سفارتخانه ها و كنسولگری ها نمی تونن فهرست افراد برنده را در اختيار شما بگذارن. همسران و فرزندان ازدواج نكرده زير 21 سال متقاضی برنده می تونن برای همراهی يا پيوستن به متقاضی اصلی، درخواست ويزا کنن. ويزاهای DV-2006 از تاريخ اول اكتبر 2005 تا تاريخ 30 سپتامبر 2006 صادر خواهند شد. رسيدگی به فرم های شركت در قرعه کشی و صدور ويزاهای دايورسيتی به متقاضيان برنده و اعضای واجد شرايط خانواده شون، می بايست تا نيمه شب 30 سپتامبر 2006 صورت پذيره. تحت هيچ شرايطی ممكن نيست كه پس از اين تاريخ ويزايی صادر بشه و يا با تنظيم های بعدی موافقت بشه و هيچ يك از اعضای خانواده متقاضی نمی تونن برای پيوستن به متقاضی در ايالات متحده پس از اين تاريخ ويزا دريافت كنن.

تذكر مهم

برای شركت در برنامه سالانه DV هيچ هزينه ای پرداخت نمی شه. دولت ايالات متحده برای اجرای برنامه DV هيچ مشاوری خارج از دولت استخدام نمی كنه و هيچگونه خدمات خصوصی به كار نمی گيره. هر واسطه يا هر شخص ديگری كه برای تشكيل پرونده DV به متقاضی پيشنهاد كمك می كنه، اين كار را بدون اجازه و رضايت دولت ايالات متحده انجام می ده. استفاده از واسطه های خارج از دولت و يا كمك گرفتن برای آماده نمودن فرم شركت در DV كاملا مربوط به تشخيص خود شخص متقاضی هست.
شانس انتخاب شدن بوسيله كامپيوتر مركز كنسولی كنتاكی برای درخواستهای واجد شرايط كه به صورت الكترونيكی مستقيما توسط يك متقاضی ارائه شده با درخواستی كه توسط واسطه ای كه فرم را برای متقاضی تكميل و پول دريافت می كنه، برابره. هر فرم دريافت شده درمهلت ثبت نام قرعه کشی، شانس تصادفی برابری برای انتخاب شدن در منطقه خودش داره. ولی، وصول بيش از يك فرم شركت برای هر فرد، فرد را بدون در نظر گرفتن منبع ثبت نام از شركت در قرعه کشی حذف میکنه.

 قرعه کشی با کامپیوتر انجام میشه و تمام افرادی که واجد شرایط باشن تو قرعه کشی شرکت داده می شن. اگه برنده بشید بین May و July (یعنی اواسط اردیبهشت تا اواسط مرداد) به آدرسی که تو قسمت 8 نوشتید یک نامه میاد که همون بسته اول هست و توش بقیه اطلاعات نوشته شده که حالا شامل چی ها هستن و چیا ازتون می خواد رو تو پستهای بعدی براتون می نویسیم. دقت کنید که هیچ Email ای براتون فرستاده نمی شه. به کسایی که برنده نشدن هیچ اطلاعی داده نمیشه. همسر و فرزندان زیر 21 سال فرد برنده میتونن با فرد برنده ویزا بگیرن. کار دادن ویزای سال 2008 بین تاریخهای October 1, 2007 and September 30, 2008 (یعنی 9 مهر 1386 و 9 مهر 1387) انجام میشه. اگه فردی برنده بشه ولی ویزاش رو تا 9 مهر نگیره کیسش باطل می شه.

برگرفته از سایت http://travel.state.gov/visa/immigrants/types/types_1318.html

و http://usinfo.state.gov/persian/index/informationbridge/informationbridge_listing_cvi/2006_US_Visa_Lottery_Opens_in_November.html

  
نویسنده : US GREEN CARD LOTTERY REGISTRATION GROUP ; ساعت ٧:٢٥ ‎ب.ظ روز ۱۳۸٦/٤/٢٠
تگ ها :