DV winners, please read this first! General Info

اول يك سري اصطلاح و مطالب عمومي هست كه عينا از لينك http://www.immigrationportal.com/showthread.php?t=215048 ورداشتيم و فقط ترجمش كرديم

برندگان لاتاري لطفا ابتدا اين اطلاعات عمومي را بخونين 

Common terms important for Diversity Visa (DV) winners:

اصطلاحات متعارف كه براي برندگان لاتاري مهمن 

If you are a DV07 winner, you cannot get a visa before Oct 1st 2006. And you couldn't get one after Sept 30th 07.

اگه شما برنده لاتاري 2007 باشين، ويزاي شما قبل از اول اكتوبر 2006(9 مهر 1385) و بعد از30 سپتامبر 2007(8 مهر 1386) صادر نميشه. 

There will be 50,000 visas granted: winner (principal applicant) and family members are

taken into account in the number of visas.

 50000 ويزا صادر ميشه: برنده و اعضاي خانواده در تعداد ويزاها شمرده مي شن.

NL = Notification letter (= 1st package): the big envelope you received with your case number

نامه ابلاغ (بسته اول) يك پاكت نامه بزرگ كه با شماره شما مياد

There are 50,000 visas, but more people receive a NL, as there are some requirements that may not be met by the applicant (education, evidence of support, health...), and other reasons (moved to a different address and never receives the NL, death, changed his mind and does not want to immigrate to the US anymore ....)
So, receiving a letter does not necessarily mean being granted a visa.


50000 ويزا وجود داره ولي بيشتر از اين تعداد افراد نامه اول به دستشون مي رسه چون ممكنه كسايي كه شركت كردند اون شرايط احراز رو نداشته باشن (تحصيلات، ساپورت مالي، سلامتي ...) و دلايل ديگه (تغيير آدرس داشته باشن و نامه هيچ وقت به دستشون نرسه، زبونم لال بميرند، نظرشون تغيير كرده باشه و اصلا نخوان به آمريكا مهاجرت كنن)

بنابراين رسيدن نامه معنيش اين نیست كه ويزا گرفتيد 7 خوان داره اين تازه خوان اوله

KCC = Kentucky Consular Center (where the NL came from!)
Contact: kccdv@state.gov , and (606) 526-7500 (US phone number).
You need to know your case number when you call.

 كنتاكي كنسولار سنتر (جايي كه نامه اول از اونجا مياد) وقتي كه تماس ميگيريد(چه با اي ميل چه با تلفن) شمارتونو و تاريخ تولدتونو با اسمتون بايد بگيد

CP = Consular Processing (do the interview at a US consulate/embassy)

طي مراحل از طريق كنسول (مصاحبه رو تو كنسولگري يا سفارت خانه انجام بديد) {ايرانيهايي كه داخل خاك ايرانند از اين طريق بايد اقدام كنن}

AOS = Adjustment of Status (adjust your visa in the US) if you are legally present in the US 

تطيبق وضعيت (ويزاتونو تو آمريكا تنظيم كنيد) اگه به صورت قانوني تو آمريكا هستيد

If you have a valid visa and live in the US, you can choose between CP and AOS (the "choice" depends on your case number: if high, AOS is risky; the costs for you to fly back if CP ...). If you don't, then there is only CP.

اگه ويزاي مجاز داشته باشين و تو آمريكا دارين زندگي مي كنين، مي تونين بين اين دو تا انتخاب كنين. (انتخاب با خودتونه: اگه شمارتون زياد باشه حالت دوم ريسك هست و اگه اولي رو بخوايد انتخاب كنيد بايد هزينه هواپيما بديدو برگرديد) همونطوري كه گفتم اگه خارج از آمريكا زندگي مي كنيد فقط راه اول رو داريد، يعني مصاحبه از طريق كنسولگري

{اين مطلب رو هم اضافه كنم كه براي ايرانيها فقط توي سفارت آنكارا، ابوظبی و ... کار مصاحبه انجام میشه}


Case number: that's a very important thing! (It starts with 2letters standing for your region: (AF, EU, OC SA, AS

شماره: اين شماره خيلي مهمه (با دو حرف كه مشخص كننده منطقه شما هست شروع ميشه) 

It will determine your interview date if your number is called (current)

اگه شماره شما كارنت بشه اين شماره تاريخ مصاحبه شما رو مشخص مي كنه

 The bulletin gives you the information
http://travel.state.gov/visa/frvi/b...letin_1360.html

.تو اين بولتن مي تونيد اطلاعاتي رو پيدا كنيد 

: In some way, the case number represents your chance to get an interview, thus to get a GC. If it's rather high for your region, you might not be called (your number is never current, not even at the end), or being called late (August or Sept). But remember that for some countries, name and background checks take a couple of weeks. So, Sept 30th can come before you get cleared

بعضي وقتها، اين شماره شانس شما رو نشون ميده، كه مصاحبه بشيد و بعد ويزا بگيريد. اگه شماره شما عدد بزرگي باشه ممكنه دعوتتون نكنن براي مصاحبه (اصلا شمارتون كارنت نشه، حتي آخر آخرا) يا اينكه مصاحبتون خيلي دير باشه (مرداد يا شهريور) اما براي بعضي كشورها بك گراند چك هفته ها طول مي كشه. {براي ايرانيها معمولا 3 ماه بعد از اولين مصاحبه ولي اثتثناهايي هم بوده كه يا اصلا بك گراند چك نخوردندو ويزاشون درجا صادر شده يا 6 ماه بك گراند چك طول كشيده} ممكنه 30 سپتامبر (8 مهر) زودتر از بك گراند چكتون بياد.

Evidence of Support: It can be any combination of the following three: 

ساپورت مالي: ميتونه تركيبي از اين 3 باشه:

_ Affidavit of Support: form I134 filled by a US Citizen (USC) or a Legal Permanent Resident (LPR = GC holder) http://www.uscis.gov/graphics/howdoi/affsupp.htm

 

گواهي ساپورت: فرم آي134 كه بايد توسط يك سيتيزن آمريكايي يا يك فرد مقيم قانوني دائمي (كسي كه گرين كارت داره) پر بشه. {براي ايرانيها اين رو حتما مي خوان

_ Job offer in the US: it is better to obtain a job offer on the company's letterhead and have it notarized.

پيشنهاد شغلي از آمريكا: بهتره كه يك پيشنهاد شغلي باشه كه تو سربرگ دار شركت نوشته شده باشه و محضري امضاء شده باشه بقيه دو مورد هم بود بود، نبود هم نبود


_ Own funds (bank accounts, assets....): see poverty guidelines for an idea of the amount. (Bank statement)

داراييهاي شخصي (حساب بانكي، مايملك ...) {از ايرانيها هيچ كدوم ايهما رو قبول نمي كنن از بس تو دنيا مشهوريم به جعل اسناد} حالا باز اگه دلتون مي خواد خط فقر رو میتونيد توي سايتهاي زیر ببينيد
كه يك ايده بهتون بده راجع به مقدار صورت حساب بانكي 

http://travel.state.gov/visa/immigra...info_1327.html
http://travel.state.gov/visa/immigra...info_1328.html


For the Evidence of Support, you can provide any combination of the 3, which means you can provide one (any one) of the mentioned documents, two (any two), or the three of them.
Remember that you better be safe than sorry. Bring as much as you can.
So, the I134 alone is good. Still, it would be better if you could show your own funds.

 Also, education and English skills play a role as it will help in finding a job.
The immigration officer determines your potential to become public charge. So the more proofs you provide that you won't become one, the better for you.

ترجه اينها براي ايرانيها لازم نيست فقط و فقط فرم آي134 

POE = Port of Entry: if you were doing CP and were successful, you will enter the US with a brown envelope that has to remain sealed (don't open it, it's for immigration officers). Usually, it's an airport. There, the process to get the plastic GC will be activated.

 مبدا ورود: اگه كنسول پراسسينگ انجام داديد و موفق شديد خانهاي بعدي رو پشت سر بذاريد، با يك پاكت قهوه اي كه بايد سربسته بمونه (يهو بازش نكنيدا، مال مامور مهاجرته) وارد خاك آمريكا ميشيد. معمولا، فرودگاه. اونجاست كه فرايند براي گرفتن گرين كارت، تازه فعال ميشه.)

  
نویسنده : US GREEN CARD LOTTERY REGISTRATION GROUP ; ساعت ۱٠:٥٥ ‎ق.ظ روز ۱۳۸٦/٤/۸
تگ ها :